Governmentally Musing Counsel - Nothing Acts Faster Than Anne-Corinne.

Hitta lite nytt till hemmet

Ja det finns så mycket kul som man kan hitta till hemmet för att piffa upp det lite grann. Och det är så underbart kul när man hittar en sak som man bara känner kommer att bli så bra till hemmet. Det kan vara ett par nya kuddar till soffan eller en ny lampa eller något sånt. Ja det finns en hel del som man kan göra och få till hemma så att det känns lite nytt och fräscht. Kommer ihåg en gång när jag var liten och mina föräldrar höll på att göra om hemma. Då bestämde dom sig för att flytta ut till vardagsrummet så att jag och min bror fick varsitt rum. Och då så använde dom persienner för att dela av rummet och det blev jätte snyggt kommer jag ihåg.

En bra ide att ha i sinnet

Ja det kan vara bra att ha kvar vissa idéer för man vet aldrig när man kommer att få användning av den idéen till exempel. Vill man ha tag på bra persienner så finns det fina persienner i stockholm som man kan kolla på. Om det är så att man vill ha det som en avdelning i hemmet. Det är snyggt och man kan samtidigt få väldigt mycket ljusinsläpp och det är ju underbart när man kan få det ljust samtidigt som man kan skärma av för att få det lite mer mörkt till man ska sova till exempel.
Har man barn som börjar bli större och som känner att dom vill ha sitt egna rum kanske man kan dela av barnens rum med persienner så blir det som att dom får en del av rummet förtig själv och det blir som att dom får ett eget rum. Det är ett enkelt sätt att dela av det samtidigt som det är väldigt snyggt.