Governmentally Musing Counsel - Nothing Acts Faster Than Anne-Corinne.

Vill ha nu!

Skulle så gärna vilja få lite manikyr och pedikyr just nu, det skulle verkligen behövas. Man känner sig så mycket finare om man har fina händer och fötter. Det gör jag i alla fall och jag tror att många med mig också känner så.
Det finns många som fixar manikyr i Stockholm och det är fint tycker jag.
Det är härligt att se människor som tar hand om sig tycker jag, visst det får inte gå till överdrift med det är kul att få göra iordning sig så att man känner sig fin och fräsch.

Mycket man kan göra själv

Ja det finns mycket som man kan göra själv för att känna sig lite finare och det är bra att att det inte behöver kosta så mycket för att se fin ut. Sen så finns det många bra huskurer som man kan använda sig av för att ge sig själv en ansiktsmask eller liknande. Ja det finns mycket som man kan göra.

Men sen är det kul att ge bort en present och det kan man göra i form att ge bort en pedikyr eller en manikyr i present. Det är något som jag verkligen skulle uppskatta så då brukar det vara något som andra  tycker om också. Så fick jag lära mig när jag var liten och vi skulle köpa en present till någon kompis och när jag inte visste vad vi skulle köpa brukade min mamma säga " köp något som du själv skulle vilja ha" och det är ett bra råd som jag fortsätter att tänka på.
Ja det finns så mycket som man kan ge bort och så mycket som har att göra med skönhet och hälsa och det är så härligt tycker jag att det finns så mycket att njuta av och som man kan ha som hobby. Ja det är bra det.